Artikel

Laatst bewerkt door Gerard van Westrienen op 18-01-2017 09:02

Save the date: 19 mei - Nationale Dag voor Duurzaamheid in het HO

Op vrijdag 19 mei 2017 organiseert SURF samen met enkele andere partners voor de derde keer de Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs (NDDHO17). De dag richt zich op de versterking van duurzaamheid in onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering, en het uitwisselen van nieuwe ontwikkelingen, ervaringen en good practices. Dit jaar heeft het symposium het thema ‘Connecting Changemakers’.


Er is een algemeen programma met plenaire lezingen en parallelsessies over uiteenlopende thema’s, zoals het vergroenen van en met ICT, lessons learned vanuit overheid en bedrijfsleven, en de benodigde green skills in onderwijs en onderzoek. Tijdens de dag vindt voor de zesde keer de feestelijke uitreiking plaats van de SustainaBul, de duurzaamheidsranking van universiteiten en hogescholen van het landelijk studentennetwerk Morgen.

NDDHO17 wordt georganiseerd door SURF, Morgen, in nauwe samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Special Interest Group Groene ICT & Duurzaamheid en Green IT Amsterdam.

Noteer NDDHO17 op 19 mei 2017 in je agenda. Het evenement vindt plaats bij de Vrije Universiteit Amsterdam van 9.30-17.00 uur, gevolgd door een netwerkborrel. Deelname is gratis, maar schrijf je wel even in. Kijk voor meer informatie op https://nddho.surf.nl/


SIG's en subthema's: Groene ICT en Duurzaamheid

REACTIES


Geen reacties gevonden.

PLAATS REACTIE