Artikel

Laatst bewerkt door Marjan Vernooy op 25-01-2017 13:42

Landelijke dag SIG Onderwijslogistiek bij Saxion

A.s. vrijdag 27 januari organiseert de SIG Onderwijslogistiek een landelijke dag met het thema ‘Sturen en blijven sturen op onderwijslogistiek’. 

Voor deze dag hebben zich al 126 collega's ingeschreven. Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar.

Programma

  • In het ochtendprogramma wordt het thema ‘Sturen en blijven sturen op onderwijslogistiek’ door gastsprekers van Hogeschool Saxion en de Vrije Universiteit vanuit twee invalshoeken belicht. Uiteraard gaan we met hen in gesprek.
  • 's Middags is er een zeer interactieve workshop rondom het refererentiemodel Flexibele onderwijslogistiek voor flexibel onderwijs.
  • Voor de vroege vogels is er om 9.15 uur al een workshop “Werken met het onderwijslogistiek model”. Speciaal voor hen die hier nog niet eerder mee hebben kennis gemaakt.

 In het programma is er uiteraard veel aandacht voor de praktijk van alledag.

Voor wie?

De dag is bij uitstek geschikt om onderwijslogistieke inspiratie op te doen en contacten met collega’s te onderhouden. Iedereen die met onderwijslogistiek in het HO en MBO te maken heeft is van harte welkom, in het bijzonder: opleidingsmanagers, opleidingscoördinatoren, onderwijsontwikkelaars, beleidsmedewerkers, programma- en projectleiders, medewerkers van ondersteunende afdelingen zoals roostermakers, coördinatoren en managers studentenadministraties, managers en medewerkers informatievoorziening, managers en coördinatoren ICT.

Informatie en inschrijven

Het complete agenda en alle andere informatie over deze dag vind je op de site van SURF. Hier kun je je ook inschrijven.

https://www.surf.nl/agenda/2017/01/landelijke-dag-sig-onderwijslogistiek-2017/index.html 


SIG's en subthema's: Onderwijslogistiek

REACTIES

PLAATS REACTIE