Artikel

Laatst bewerkt door Janina van Hees op 12-03-2018 11:59

Blended cursus Flipping the classroom: hoe geef je het online gedeelte vorm?

SURF start met een blended cursus die je meeneemt langs 9 voorbeelden van flipped classrooms, afkomstig uit de stimuleringsregeling. Je krijgt inzicht in wat er komt kijken bij het organiseren van het online gedeelte van de flipped classroom en het biedt je handvatten om een eerste plan van aanpak te maken.

We lanceren deze module met een blended doorloop, dat wil zeggen deelnemers kunnen intekenen voor begeleiding van een coach bij het doorlopen van het materiaal. Er zijn in deze blended doorloop ook een start- en een slotbijeenkomst aan gekoppeld. 

De doelgroep van de module zijn ICT&Onderwijs adviseurs. 
De tijdsinvestering is in totaal ca. 10 uur.

Inschrijving sluit op 26 maart. Er zijn op dit moment nog plaatsen vrij voor beide startdata, 3 en 6 april (vrij te kiezen). De slotbijeenkomst is op 28 mei.

Meer informatie en aanmelding: zie de SURF website.

 


SIG's en subthema's: Media & Education,Blended Learning

REACTIES

 • Afbeelding Rianne Bouwmeester
   
   
   
   
   
  35

  In 2016 hebben wij een onderzoek gepubliceerd die zich richtte op de voorbereiding van studenten op flipped classroom onderwijs. We hebben uitgevraagd welke digitale leermiddelen studenten gebruikten, en dit weten te koppelen aan de leerstrategien die zij hanteerden. Dit artikel zou onderwijsontwikkelaars inzicht kunnen geven in de voorkeuren van studenten

   

   

PLAATS REACTIE