Artikel


Nog enkele plekken voor de OE Global Preconference (23 april)

Van 24-26 april vindt de jaarlijkse internationale OE Global conferentie plaats, dit jaar in Delft, met als thema 'Transforming Education Through Open Approaches'. Voorafgaand aan de conferentie organiseert de TU Delft op 23 april een Preconference. 

Tijdens de Preconference (23 april) presenteert de TU Delft haar ambities en aanpak mbt open onderwijs en is er gelegenheid om een inkijkje te krijgen bij enkele innovatieve initiatieven van de TU Delft.

Op dit moment zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Heb je je niet ingeschreven voor de OE Global conferentie, maar ben je wel geïnteresseerd in de open en online activiteiten van de TU Delft? Schrijf je dan nu in: https://conference.oeconsortium.org/2018/program/pre-conference-event-tu-delft-open-online-program-and-tour/ De inschrijving voor de preconference is gratis. 

Wil je de OE Global conferentie (24-26 april) bijwonen? Wees er dan snel bij. De De online inschrijving eindigt maandag 16 april: https://conference.oeconsortium.org/2018/registration/ Met de inschrijving voor de OE Global conferentie gaan inschrijfkosten gepaard. Naast een 3-daagse inschrijving zijn er ook dagkaarten beschikbaar. SURF biedt een kortingsmogelijkheid voor 3-daagse inschrijving aan: https://www.surf.nl/nieuws/2018/02/meld-je-aan-met-korting-voor-oe-global-2018.html


SIG's en subthema's: Open Education

REACTIES


Geen reacties gevonden.

PLAATS REACTIE