Artikel

Laatst bewerkt door Kirsten Veelo op 06-11-2018 18:21

Vlog over bezoek aan OpenEd18 in Niagara Falls

Van 10-12 oktober 2018 vond #OpenEd18 plaats in Niagara Falls, USA. Lieke Rensink en Kirsten Veelo van SURF maakten een vlog over hun bezoek aan deze conferentie.

In het vlog staat de volgende vraag centraal: wat zijn redenen voor docenten om open leermaterialen te delen en/of te hergebruiken? Om antwoord te krijgen op deze vraag interviewden zij verschillende sprekers en bezoekers: Brenda Frieden (Pittsbrug State University), Michael Paskevicius (University of Victoria), Rajiv Jhangiani (Kwantlen Polytechnic University), Marjon Baas (Saxion Hogeschool, Universiteit Leiden) en Hilde van Wijngaarden (VU Amsterdam).

 

mqdefault.jpg
Vlog over bezoek congres OpenEd18 in VS

Kirsten Veelo en Lieke Rensink van SURF bezochten van 10 tot 12 oktober de Open Education Conference 2018 (OpenED 18) in de Verenigde Staten. Zij hebben een vlog gemaakt en daarbij verschillende collega's uit binnen- en buitenland gevraagd naar hun bevindingen over open educational resources, oftewe...

 

  Lees ook het verslag van Hilde van Wijngaarden over haar bezoek aan OpenEd18: https://www.surfspace.nl/artikel/2351-bezoek-aan-opened/


REACTIES

 • Afbeelding Hilde van Wijngaarden
   
   
   
   
   
  100

  Dat is een leuk verslag van ons bezoek aan OpenEd geworden! Een snelle inkijk in alle interessante informatie die we daar hebben opgedaan.

PLAATS REACTIE