OVER SURFSPACE

SURFspace is de online community over ICT-innovatie vóór en dóór professionals in het onderwijs en onderzoek. Deze site is bedoeld voor iedereen die innovatie met ICT in het onderwijs en onderzoek tot stand wil brengen: beleidsmedewerkers, projectleiders, coördinatoren, adviseurs, onderwijskundigen, trainers, ondersteuners, course ware ontwikkelaars en uiteraard zijn ook managers, onderzoekers, docenten en studenten welkom. We nodigen iedereen van harte uit om te reageren en zelf bijdragen te leveren die aan onze huisregels voldoen.

Wat biedt SURFspace?

SURFspace is de online verschijning van de special interest groups (SIG’s) rondom SURF. De SIG’s zijn communities van experts uit onderwijsinstellingen die zich richten op kennisontwikkeling en kennisdeling rond een specifiek en innovatief onderwerp rondom ICT in het onderwijs en onderzoek. De SIG’s bevorderen samenwerking tussen onderwijsinstellingen. Zo zijn ze betrokken bij het indienen en uitvoeren van grotere projecten en het verspreiden van de resultaten. Ook zijn ze gesprekspartner en adviseur van SURF. In sommige gevallen (afhankelijk van het thema) vormt een SIG een ‘testbed’ waarin innovatoren en early adapters nieuwe diensten kunnen testen en kunnen meedenken in projecten. Op de homepage zie je welke SIG’s actief zijn.

Mijn SURFspace

Door een profiel aan te maken kun je participeren als actief lid van de community en ook andere profielen bekijken. Je kunt aangeven van welke informatie op de site je regelmatig een update wilt ontvangen in je mailbox. Zo blijf je op een eenvoudige manier betrokken bij wat er speelt.

Redactie

SURFspace kent een redactie vanuit SURF die het reilen en zeilen van de community in de gaten houdt en verantwoordelijk is voor het beheer van de site. Een aantal uitbreidingen op SURFspace zijn mede mogelijk gemaakt door IKPOB. Daarnaast zijn er moderators per special interest group.

Logo

Wil je linken naar www.surfspace.nl gebruik dan het logo van SURFspace  >download het logo.
Mocht je een ander formaat willen, neem contact op met communicatie@surf.nl

Feedback

Loop je ergens tegenaan? Stuit je op een foutje? Heb je een idee? Mail de redactie!